Посуд виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі 18/10 товщиною 0,8 мм.
Має термоакумулююче капсульне дно товщиною 6,3 мм з алюмінієвим внутрішнім шаром товщиною 5 мм.
Rösle R91370
Посудина для приготування їжі, сервірування, гасіння м'яса, риби та овочів марокканським методом
Посуд можна використовувати на всіх видах плит, включаючи індукційні.
Тяжка конусоподібна кришка без отворів для виходу пари щільно прилягає до посуду та запобігає випаровуванню рідини, що дозволяє готувати їжу без втрат тепла, поживних та ароматичних речовин.
Розмір і форма ручок із високоякісної нержавіючої сталі сприяють зручному та безпечному триманню посуду.
Ручки нагріваються помірно.
Товсті стінки посуду та термоакумулююче дно дозволяють контролювати процес приготування їжі та дають можливість готувати з мінімальним використанням жиру та води.