Матеріал:
- пресований алюміній
- бакеліт (ручка)
Додаткові характеристики:
- розмір – 20 см
- колір - чорний
Сковорода ERGO 20 см Гіпфел
Переваги:
- це справжня знахідка для прихильників здорового способу життя, адже тільки вона дозволяє використовувати мінімум олії для приготування
- ідеальна для отримання хрусткої золотистої скоринки, невибаглива у догляді, має практично необмежений термін експлуатації та надійно служитиме довгі роки
- ексклюзивний дизайн
- виготовлена з пресованого алюмінію з антипригарним покриттям QuanTANIUM
- QuanTANIUM - багатошарове антипригарне покриття з унікальним вкрапленням титанових частинок, які надають покриттю надзвичайної довговічності, стійкості до будь-яких пошкоджень, подряпин, стирання
- таке антипригарне покриття є одним із лідерів у своєму класі покриттів за надійністю, оскільки має високий ступінь міцності та довговічності, воно "індиферентно" до лугів і кислот, не вступає в реакцію з їжею, а тому абсолютно нешкідливе для людини - навіть при попаданні в організм
- ергономічна бакелітова ручка зручна у використанні, має властивість не нагріватися
Рекомендації щодо використання:
- підходить для всіх видів плит, крім індукційних
- не рекомендується застосовувати в духовці
- не допускається мити в посудомийній машині
- не ставити посуд із пластмасовими (бакелітовими) аксесуарами в духовку, а також не допускати контакту пластмасових частин посуду з полум'ям газового пальника
- готувати потрібно на маленькому чи середньому вогні, або користуватися розсікачем полум'я для газових конфорок
- перед першим використанням посуд необхідно помити у гарячій воді з додаванням миючих засобів, потім злегка змастити жиром
- не рекомендується ставити порожній посуд на сильний вогонь, піддавати сильному перегріву, рекомендується поступове нагрівання
- після зберігання в холодильнику відразу не нагрівати, тобто не наражати на температурний шок
- не використовувати для миття жорсткі металеві щітки, абразивні пасти та порошки
- стежити, щоб діаметр нагрівального елемента плити не виходив за межі дна виробу
- для того, щоб посуд прослужив довше, рекомендується користуватися дерев'яними або пластиковими лопатками для перемішування
- виріб мити через деякий час після приготування їжі (дати охолонути, не ставити гарячий посуд під холодну воду)