Ручка сковороди не нагрівається, що робить посуд не тільки зручним для приготування їжі, але й для компактного зберігання
Сковорода-гриль ідеально підійде для тих, хто любить м'ясо на грилі, але, на жаль, не може часто виїжджати не природу
Особливістю сковорідки-гриль є рифлене дно, завдяки якому на сковороді можна готувати з мінімальною кількістю олії
У сковороді-гриль вся справа в канавках, в яких затримується сік, що виділився при жарінні
На звичайній сковороді цей сік випаровується, м'ясо починає пригоряти і з'являється дим. На м'ясі утворюється скоринка, яка є канцерогенною. При смаженні на сковороді-гриль сік, що виділився, стікає в канавки. Сік випаровується безпосередньо в самій канавці, тим самим роблячи продукт соковитішим і кориснішим. Стейки виходить не тільки ароматними, але й набувають апетитного смугастого малюнку, як при приготуванні на решітці гриль.