Экспресс доставка
Оплата
Обмін-Повернення
Розділювачі вугілля із лозин Weber Charcoal Rails (7402) призначений для поділу вугілля. Ця процедура застосовується під час запікання при приготуванні непрямим методом. Прямий метод приготування – це коли їжа знаходиться безпосередньо над джерелом жару (наприклад, стейки лежать посередині грат гриля, а вугілля знаходиться безпосередньо під ними). Непрямий метод - коли їжа розташовується поза прямим жаром. Припустимо, вугілля розташовується з боків гриля, а цілісна птиця або великий шматок м'яса на середині грат для приготування. Щоб зрозуміти, який тип приготування підходить для того чи іншого рецепту існує універсальне правило. Все, що готується до 25 хвилин (наприклад, філе куряче, стейки, шашлик і т.д.), готується за прямим методом. Страви, що запікаються понад 25 хвилин, або потрібна нижча температура для приготування, повинні готуватися на грилі непрямим методом.