Особливості кухонного ножа для хліба Крауфф 29-44-236
Має довге, міцне, однакової ширини лезо, воно закінчується приблизно під прямим кутом до ріжучої кромки
Хвиляста або пилкоподібна ріжуча кромка «розпилює» хлібну кірку, а м'якоть вона ріже, як звичайний ніж
Це дозволяє різати вироби з листкового та здобного тіста, не змінюючи
Ніж з нержавіючої сталі здатний служити довгі роки, він успішно протистоїть дрібним подряпинам, стійкий до корозії та гігієнічний
Такий ніж не тьмяніє, не вступає в хімічні реакції та не змінює смак продуктів
Рекомендації щодо застосування
Не залишайте частинки продуктів засихати на лезі, оскільки потім ножі стане важче та небезпечніше мити
Якщо лезо зазнало впливу хлору та відбілюючих речовин, їх необхідно негайно змити, оскільки вони можуть знебарвити та залишити плями на нержавіючій та високовуглецевій сталі