Аккаунт не активовано, перевірте ел. пошту . 

телефони

098 515-33-44

call-центр

9:00 — 19:00
  • понеділок – п'ятниця

    9:00 — 19:00
  • субота

    10:00 — 17:00
  • неділя

    вихідний
  • замовлення через кошик

    цілодобово
В кошику пусто (:
Кошик порожній
Каталог товарів
  1. Туризм, активний відпочинок
  2. Туристичний посуд
  3. Туристичні набори посуду

Набір посуду Terra Incognita Uno (4823081504887)

Terra Incognita

доставка Новою Поштою!

Экспресс доставка

  • — по Києву
  • — у передмістя Києва
  • — по Україні кур'єрськими службами

Оплата

  • — накладеним платежем
  • — на карту ПриватБанку
  • — безготівковий розрахунок

Обмін-Повернення

  • — протягом 14 днів
Немає в наявності
Код товару: 36970 Артикул: 4823081504887
Про товарХарактеристикиВідгуки 
  • Бренд: Terra Incognita (Україна)
  • Загальна вага: 300 г
  • Вага казанок (великий): 179 г
  • Вага кришка-сковорідка (велика): 80 г
  • Матеріал: анодований алюміній
  • Об'єм казанків (великий) 850 мл
  • Об'єм кришка-сковорідка (велика) 370 мл
  • Розмір казанок (великий): ∅125 × 100 мм
  • Розмір кришка-сковорідка (велика): ∅120 × 53 мм

Особливості набору туристичного посуду Terra Incognita Uno

  • Набір посуду з анодованого алюмінію для 1 людини, складається з казанка, кришки-сковорідки та ганчірки для миття посуду
  • Внутрішній об'єм дозволяє транспортувати газовий балон 230 г та маленький пальник
  • Набір упакований у зручний сітчастий чохол

Догляд посуду

  • Перед першим використанням необхідно обов'язково вимити посуд рідким миючим засобом та промити водою. Потім закип'ятити в ньому воду та злити її. Посуд виготовлений з легкого анодованого алюмінію, який добре прогрівається та рівномірно проводить тепло. Їжа при приготуванні в такому посуді практично не підгоряє. Ці переваги забезпечуються спеціальним покриттям
  • Використовуйте для зберігання та транспортування чохол (що входить до комплекту)
  • Використовуйте рідкі засоби для миття
  • Для приготування їжі в анодованому посуді не використовуйте металеві вироби (вилки, ложки тощо)
  • Миття посуду потрібно здійснювати відразу після приготування та їди
  • Не використовуйте для тривалого зберігання страв
  • Рекомендується готувати в посуді на газових пальниках і не бажано готувати страви на відкритому вогні (багатті)