Набір посуду Terra Incognita Quatro (4823081504931)
Terra Incognita
доставка Новою Поштою!
Экспресс доставка
— по Києву
— у передмістя Києва
— по Україні кур'єрськими службами
Оплата
— накладеним платежем
— на карту ПриватБанку
— безготівковий розрахунок
Обмін-Повернення
— протягом 14 днів
Немає в наявності
Код товару: 36969 Артикул: 4823081504931
Про товарХарактеристикиВідгуки
Бренд: Terra Incognita (Україна)
Загальна вага: 1004 г
Вага казанок (великий): 323 г
Вага казанок (малий): 265 г
Вага кришка-сковорідка (велика): 193 г
Вага миски: 4 × 23 г
Вага чашки: 4 × 19 г
Вага черпак: 21 г
Матеріал котелків та кришок: анодований алюміній
Матеріал миски, чашки, черпака: пластик
Об'єм казанків (великий) 2100 мл
Об'єм казанків (малий) 1350 мл
Об'єм кришка-сковорідка (велика) 700 мл
Об'єм миски: 4 × 160 мл
Об'єм чашки: 4 × 150 мл
Об'єм черпак 50 мл
Розмір котелок (великий): ∅185 × 100 мм
Розмір казанок (малий): ∅165 × 85 мм
Розмір кришка-сковорідка (велика): ∅190 × 40 мм
Особливості набору туристичного посуду Terra Incognita Quatro
Набір посуду з анодованого алюмінію для 3-4 осіб, складається з двох котелків, кришки-сковорідки
У набір також входять комплект із мисок та чашок для чотирьох осіб, черпак та ганчірка для миття посуду
Набір упакований у зручний сітчастий чохол
Догляд посуду
Перед першим використанням необхідно обов'язково вимити посуд рідким миючим засобом та промити водою. Потім закип'ятити в ньому воду та злити її. Посуд виготовлений з легкого анодованого алюмінію, який добре прогрівається та рівномірно проводить тепло. Їжа при приготуванні в такому посуді практично не підгоряє. Ці переваги забезпечуються спеціальним покриттям
Використовуйте для зберігання та транспортування чохол (що входить до комплекту)
Використовуйте рідкі засоби для миття
Для приготування їжі в анодованому посуді не використовуйте металеві вироби (вилки, ложки тощо)
Миття посуду потрібно здійснювати відразу після приготування та їди
Не використовуйте для тривалого зберігання страв
Рекомендується готувати в посуді на газових пальниках і не бажано готувати страви на відкритому вогні (багатті)