- Бренд: Vinzer (Швейцарія)
- Тип: набір змішаного кухонного посуду
- Кількість предметів у наборі: 19 шт.
- Матеріал виготовлення: високоякісна нержавіюча сталь FERRINOX® 18/10*
- Сумісність: підходить для всіх типів плит (в т.ч. для індукційних)
- Гарантія: 1 рік
Набір складається з 19 предметів (включаючи кришки):
- Каструля з кришкою Ø24 см - 11 л
- Каструля з кришкою Ø24 см - 6,5 л
- Каструля з кришкою Ø20 см - 3,7 л
- Каструля з кришкою Ø18 см - 2,6 л
- Сотейник із кришкою Ø16 см - 1,8 л
- Сотейник із кришкою Ø14 см - 0,8 л
- Універсальна пароварка Ø18/20/24 см
- Салатниця з кришкою Ø24 см
- Фритюрниця Ø 20 см
- Підставка з бакеліту
Особливості набору посуду Вінзер Гранд Маджестик 89036
- Технологія кріплення дна "Impact Bonding"** - гарантія довговічності
- Конструкція подвійного дна з мідною капсулою значно прискорює акумуляцію тепла - дно та стінки нагріваються рівномірно та на 30% швидше, ніж у звичайних каструль та сковорід
- Завдяки швидкій акумуляції тепла, яку забезпечує конструкція подвійного дна, при приготуванні не потрібно використовувати максимальну потужність джерела енергії
- Завдяки точно розрахованій товщині сталі, ручки залишаються прохолодними навіть протягом тривалого приготування їжі
- Заклепкове з'єднання забезпечує тривалий термін експлуатації ручок
- Комбіновані кришки: нержавіюча сталь FERRINOX® 18/10 та термостійке скло
- Отвор для випуску пари на кришці
- Суворий та елегантний дизайн
- Економія енергії під час приготування
- Ручки завжди залишаються холодними
- Збереження вітамінів
- Можна мити в посудомийній машині
- Підходить для типів плит: склокерамічна, електрична, газова, індукційна
* Сталь FERRINOX® 18/10 стійка до впливу кислот і лугів, не змінює смаку та кольору їжі, вона менш пориста, ніж залізо або чавун, завдяки чому виготовлений з неї посуд та кухонні аксесуари VINZER практично вічні – вони стійкі до деформації. і зберігають свою привабливість та функціональність через довгі роки активної експлуатації.
** Технологія «Impact Bonding» – це спосіб кріплення капсульного термоакумулюючого дна, при якому проміжний шар алюмінію під тиском 2000 тонн рівномірно розподіляється між двома сталевими пластинами, витісняючи весь зайвий повітряний простір, що повністю виключає можливість відшаровування або деформації. Завдяки особливим властивостям термоакумулюючого дна в процесі приготування страв використовується мінімальна кількість води та жиру, які заміщуються внутрішньою вологою харчових продуктів та мінеральними солями, що входять до їх складу.