Экспресс доставка
Оплата
Обмін-Повернення
Набір складається з:
* Номер 18/10 для нержавіючої сталі вказує на дуже високу якість посуду, на міцну конструкцію, яка буде високо стійкою до утворення плям, іржі та корозії, зберігаючи при цьому яскравий, привабливий зовнішній вигляд!
Патентоване термоакумулююче дно BergHOFF – найкраще, що ми можемо Вам запропонувати. Під час приготування їжі метали, з яких виготовлено дно, розширюються та акумулюють у найдрібніших енергетичних осередках теплову енергію, далі поступово передаючи її продукту. У посуді для традиційного приготування нерівномірний нагрів, дно легко деформується (увігнуте по центру) і стикається з конфоркою не по всій поверхні. Це призводить до пригорання їжі в зонах сильного нагріву та додаткових витрат теплової енергії. Дно спеціальної конструкції з відкритим алюмінієвим шаром поступово розширюється при нагріванні і не деформується. дно залишається плоским та продукти нагріваються рівномірно (що дуже важливо при приготуванні їжі на склокерамічних, індукційних, електричних плитах).
Спеціальна конструкція дна BergHOFF, що складається з шарів металів з різними властивостями, забезпечує швидке нагрівання посуду, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні дна, що дозволяє доводити їжу до готовності після відключення плити і, таким чином, зменшити витрату теплової енергії. На відміну від каструль для традиційного приготування, де спочатку нагрівається дно по центру, а потім тільки по краях (через продукти по центру посуду підгоряють), дно BergHOFF завдяки спеціальній конструкції рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні дна. Крім того, місце стику дна з каструлею ретельно виготовлено і не забруднюється в процесі експлуатації. Посуд легко миється, не потребує особливо ретельного догляду.