Шеф-кухарський ніж. Довжина леза 8" (~20 см), товщина 3 мм. Має товсте, широке та довге лезо. Цей ніж ідеально підходить для шаткування овочів, для різання м'яса, риби, птиці. Це незамінний помічник на будь-якій кухні
Хлібний ніж. Довжина леза 8" (~20 см), товщина 3 мм. Це ніж із хвилеподібним лезом, за допомогою якого дуже зручно нарізати хліб, а також інші продукти з твердою скоринкою та м'якою серединкою
Обробний ніж. Довжина леза 8" (~20 см), товщина 3 мм. Має довге, товсте, але водночас не широке лезо. Призначений для порційного обробітку смаженого або вареного м'яса та птиці. Їм дуже легко та зручно нарізати кавун, диню тощо.
Універсальний ніж. Довжина леза 5" (~13 см), товщина 2 мм. Найчастіше використовуваний ніж зі всіх кухонних ножів. Зручний, багатофункціональний, легкий, універсальний. Його використовують для нарізування невеликих фруктів, овочів, різних копченостей, ковбас, сиру, олії.
Овочевий ніж. Довжина леза 3,5” (~9 см), товщина 2 мм. Маленький ніж з коротким прямим лезом. Їм зручно чистити овочі та фрукти. Цей ніж – один із найпотрібніших на кухні
Підставка зроблена з нержавіючої сталі та пластику
Особливості набору ножів Вінзер Техно 89129
Високовуглецева сталь 1.4028 / X30Cr13
Ріжуча кромка довго зберігає гостроту завдяки клиноподібному перерізу леза