Шеф-кухарський ніж. Довжина леза 8” (20,3 см). Має товсте, широке та довге лезо. Цей ніж ідеально підходить для шаткування овочів, для різання м'яса, риби, птиці. Це незамінний помічник на будь-якій кухні
Хлібний ніж. Довжина леза 8” (20,3 см). Це ніж із хвилеподібним лезом, за допомогою якого дуже зручно нарізати хліб, а також інші продукти з твердою скоринкою та м'якою серединкою
Обробний ніж. Довжина леза 8” (20,3 см). Має довге, товсте, але водночас не широке лезо. Призначений для порційного обробітку смаженого або вареного м'яса та птиці. Їм дуже легко та зручно нарізати кавун, диню тощо
Універсальний ніж. Довжина леза 5” (12,7 см). Найчастіше використовуваний ніж зі всіх кухонних ножів. Зручний, багатофункціональний, легкий, універсальний. Його використовують для нарізування невеликих фруктів, овочів, різних копченостей, ковбас, сиру, олії.
Овочевий ніж. Довжина леза 3,5” (7,6 см). Маленький ніж з коротким прямим лезом. Їм зручно чистити овочі та фрукти. Цей ніж – один із найпотрібніших на кухні
Дерев'яна підставка
Особливості набору ножів KingHoff KH-1153
Ножи виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі Ferrinox 18/10 з високим вмістом вуглецю 1,4028/X30Cr13. Важливою особливістю цієї сталі є те, що вона стійка до всіх видів подряпин, характеризується підвищеною стійкістю до стирання та корозії.
Леза виготовлена з хромомолібденової сталі, надзвичайно твердої, стійкої до деформації, схильної до заточування
Ніж був виготовлений відповідно до традиційного мистецтва з одного шматка сталі. Перехід між лезом та рукояткою є безшовним
Ручки ергономічно сформовані та забезпечують надійне утримання без ковзанняМожно мити в посудомийній машині