Займаючи гідне місце серед посуду преміум-класу, нова серія посуду Krauff Feine представляє нові можливості для сучасних господинь, які цінують комфорт та швидкість приготування страв
Всі вироби в наборі виготовлені зі сталі преміум-класу Ecosteel, яка є революційним матеріалом
З низки переваг стали неможливо не виділити високі показники екологічної чистоти, гігієнічність і бактеріостатичність
Абсолютна антикорозійна стійкість
Хімічна нейтральність – сталь не взаємодіє з кислотами та лугами, не вбирає запах їжі, їжа в такому посуді не набуває присмаку металу
Висока теплопровідність сталі дозволяє посуду нагріватися швидко та рівномірно
3-х шарове капсульне дно у поєднанні з ущільненими стінками (1,0 мм) посуду призначено скоротити час приготування їжі, оскільки сприяє рівномірному та швидкому розподілу тепла всередині ємності
Крім того, індукційне дно відмінно підходить для використання на всіх типах плит, що робить посуд більш універсальним та функціональним
Ущільнені стінки 1,0 мм підвищують теплопровідність посуду, що у поєднанні з багатошаровим дном дозволить заощадити масу часу
До того ж, ущільнені стінки підвищують стійкість посуду до деформацій і, відповідно, його та зносостійкість
Тому ви можете бути впевнені – каструлі прослужать довгі роки!
Ніжний елегантний дизайн – особливість нової серії посуду Krauff Feine
Мудрий дизайн на зовнішніх стінках виробів, являють собою рельєфні візерунки, виконані за технологією «acid etching»
Гармонічно поєднуючись з гладкою глянсовою поверхнею сталі, декор у вигляді широкої смуги, що оперізує кожну каструлю, надає виробам дивовижної витонченості та витонченості
М'які округлі лінії ручок довершують дизайн, який завжди підкреслить чудовий смак господині
Рекомендації щодо використання
Першим кроком стане миття посуду перед першим застосуванням
Вироби потрібно ретельно помити теплою (або гарячою) водою з додаванням м'якого миючого засобу або мила
У процесі подальшої експлуатації намагайтеся мити посуд відразу після приготування продуктів харчування, щоб шматочки їжі не засихали на стінках і дні
У випадку, коли залишки їжі залишилися на посуді і їх неможливо видалити звичайним способом, посуд слід залити водою з миючим засобом і підігрівати протягом 10-15 хвилин, а потім видалити забруднення губкою або щіточкою