Каструля 2.5 л Vinzer Grand Cuisine series (89081)
Vinzer
знято з виробництва
Экспресс доставка
— по Києву
— у передмістя Києва
— по Україні кур'єрськими службами
Оплата
— накладеним платежем
— на карту ПриватБанку
— безготівковий розрахунок
Обмін-Повернення
— протягом 14 днів
Немає в наявності
Код товару: 15103
Про товарХарактеристикиВідгуки
Бренд: Vinzer (Швейцарія)
Об'єм: 2.5 л
Діаметр: 18 см
Товщина дна: 4 см
Матеріал каструлі: нержавіюча сталь
Матеріал кришки: скло
Матеріал ручок: нержавіюча сталь + бакеліт
Сумісність: підходить для газових плит, для електроплит, для галогенових / склокерамічних плит, для індукційних плит
Колір: сірий металік
Вага: 1.6 кг
Гарантія: 1 рік
Особливості каструлі 2,5 л Вінзер 89081
Діаметр 18 см, об'єм 2,8 л. Каструля виготовлена з висококласної нержавіючої сталі FERRINOX® 18/10. Харчова сталь FERRINOX® 18/10 стійка до впливу кислот та лугів, не змінює смаку та кольору їжі, не вступає з останньою в реакцію
Співвідношення хрому (18%) до нікелю (10%) обумовлює високі антипригарні властивості поверхні. Тому догляд зводиться до миття м'якою губкою з рідкими миючими засобами, без використання металевих мочалок та абразивних порошків. Також можна мити в посудомийній машині
Каструля зручна, гігієнічна та екологічно безпечна. Має оригінальний, гарний, сучасний дизайн.
Капсульне подвійне термоакумулююче дно допомагає при помірній та слабкій температурі підтримувати спокійне кипіння рідини при закритій кришці, що дозволяє зберігати в їжі вітаміни, роблячи її здоровою та корисною для Вас та Ваших близьких. Конструкція подвійного дна сприяє накопиченню тепла, що дозволяє економити електро знижувати час приготування
Чотириточкова припаювання ручок замість загальноприйнятої двоточкової забезпечує їх виняткову міцність, надійність і довговічність
Товщина сталі розрахована таким чином, що ручки не нагріваються навіть при тривалому приготуванні
Кришка каструлі обладнана спеціальним сенсорним термодатчиком. З його допомогою можна стежити за процесом приготування, не піднімаючи кришки. Шкала датчика має від 0 до 100°С. Жовта область – режим розігріву їжі. Температура від 0 до 40°С. Зелена область – оптимальний режим приготування. Температура від 40 до 90°С. Червона область – режим сильного нагріву. Температура від 90°С до 100°С
Форма ручки є такою, що її можна в процесі приготування використовувати як підставку для кришки. Це надає каструлі додаткової функціональності