Экспресс доставка
Оплата
Обмін-Повернення
Поршневий чайник для заварювання (френч-прес) - універсальний пристрій для приготування кави або чаю шляхом наполягання з наступним віджиманням.
Для приготування у френч-пресі кави використовується тільки крупномелена. У попередньо ошпарений поршневий чайник для заварювання насипається кава і заливається гарячою водою не менше 2 см нижче краю. Наполягають напій протягом 5-7 хвилин. Далі слід повільно опустити поршень донизу, при цьому притримуючи сам френч-прес рукою. Гуща залишається на дні поршневого чайника для заварювання і не проникає через дрібну сітку преса. Напій розливається чашками.
Таким самим чином заварюється чай. Але необхідно використовувати крупнолистову заварку, враховувати температуру води та час настоювання для чорного та зеленого чаю.