Аккаунт не активовано, перевірте ел. пошту . 

телефони

098 515-33-44

call-центр

9:00 — 19:00
  • понеділок – п'ятниця

    9:00 — 19:00
  • субота

    10:00 — 17:00
  • неділя

    вихідний
  • замовлення через кошик

    цілодобово
В кошику пусто (:
Кошик порожній
Каталог товарів
  1. Будинок та побут
  2. Кухонне начиння
  3. Додаткові аксесуари для бару

Дозатор для крему 500 мл BergHOFF Hotel Line 1110646 (1110646)

BergHOFF

Экспресс доставка

  • — по Києву
  • — у передмістя Києва
  • — по Україні кур'єрськими службами

Оплата

  • — накладеним платежем
  • — на карту ПриватБанку
  • — безготівковий розрахунок

Обмін-Повернення

  • — протягом 14 днів
Немає в наявності
Код товару: 546 Артикул: 1110646
Про товарВідгуки 

Дозатор (сифон) для вершків Хотел Лайн від Бергофф

  • Корпус та ручка - нержавіюча сталь з алюмінію 18/10.
  • Об'єм - 0,5 л.
  • Розмір - 8х8х21 см.
  • Матеріал кришки - білий волокнистий полікарбонат.
  • Поліровка - сатинована.
  • Внутрішнє оздоблення - прозоре епоксидне покриття.
  • Комплектація - дозатор, 3 декоративні насадки, пензлик для очищення.

BergHOFF Hotel Line 1110646

Перед наповненням сифона слід добре охолодити його під холодною водою або в холодильнику.

Використовуйте лише розчинні інгредієнти. Нерозчинні речовини: такі як насіння, кісточки і т.д., засмічують клапан, що подає, і можуть призвести до неправильної роботи сифона для вершків.

Для підсолоджування краще використовувати цукрову пудру або рідкі підсолоджувачі. Гранульований цукор чи сіль слід спочатку розчинити у воді чи молоці. Використовуйте лише мелені або рідкі спеції.

Занадто тривале струшування робить чисті жирні вершки занадто густими, тому струшуйте сифон 3-4 рази, і не струшуйте його щоразу перед видавлюванням крему. Суміші, що складаються з вершків з іншими рідинами, слід струшувати інтенсивно і частіше. Однак не слід трясти сифон занадто довго або надто енергійно, оскільки вершки стануть занадто густими, що унеможливить їх вилучення.

При видавлюванні завжди тримайте сифон дном вгору (наконечником для декорування вниз), інакше тиск спаде, і кілька вершків залишиться всередині сифона.

Для отримання найкращих результатів готуйте вміст безпосередньо перед видавлюванням.

При тривалому зберіганні головку та колбу слід зберігати окремо.